Deus Ex: The Fall

DeusExTheFallEidos on kokku klopsinud midagi iPadi ja iPhone omanikele? Päriselt vä? Päriselt jah, uus Deus Ex mäng on ekslusiivselt ainult nendele platvormidele. Tegemist ei ole odava Human Revolution koopiaga, vaid sellest inspireeritud eraldi stooriga Deus Ex mänguga. Mäng on otsene järg Deus Ex viimasele novellile “Icarus Effect” ja jätkab sealt kus raamat lõpeb.

Mäng viib meid tagasi aastasse 2027, kuldne aeg teaduse ning tehnoloogia arengus ja  aeg kus sotsiaalkihtide lõhestumine ning ülemaailmsed vandenõuteooriad aina rohkem ennast igaäevaelus tunda annavad. Küberneetiliselt täiustatud endine SAS palgasõdur Ben Saxon on meie peategelane kes on võtnud oma kinnisideeks laialdase narkovandenõu paljastamise. Oma tööandja poolt reedetuna ja hüljatuna ei ole ohus mitte ainult tema elu, vaid liivakell jookseb tühjaks kõigi küberneetiliselt täiustatud inimeste jaoks. Kas Ben suudab suudab päästa ennast ja teisi, kelle saatus tema kätes on? Saame näha kui mäng selle aasta jooksul ilmavalgust näeb. Seniks aga leiab allpool väikese video, kus mängu natuke näha saab. Nautige!

Rubriigid: Blogi. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.