Mulle Meeldib Mängida sai uue sõbra!

Rõõm on teatada, et alates sellest nädalast on Mulle Meeldib Mängida mänguriblogi ametlik sõber Euronics. **Aplaus***

Euronics

Mida see endaga kaasa toob? Eelkõige annab koostöö Euronicsiga võidu mänguritele ja siinsetele lugejatele. Kuna Euronics on eestis üks suurimaid mängude ja konsoolide müüjaid siis sõprusuhe toob endaga kaasa kiiremaid uudiseid mängumaailmas toimuva kohta – millal ja millised uued mängud saabuvad, millal neid proovida saab, ülevaade erinevatest sooduspakkumistest, tulevikus ehk mingid lahedad üritused koos Euronicsiga, loosimised nänni jagamised jne… Sõprus suhe Euronicsiga annab blogile võimaluse senisest enam kajastada eesti mängumaailmas toimuvat, kirjutada rohkem mängude ja konsoolide kohta.

Mulle Meeldib Mängida blogil on plaanis hakata regulaarselt külastama Euronics Rocca al Mare esindust, kus on kõigil huvilistel võimalus tulla proovima/vaatama erinevaid mänge ja konsoole, esitada küsimusi, saada ostuabi ja ajada niisama mõnusat juttu mängude teemal. Ehk on võimalik uue koostöö raames ka mingeid vahvaid mänguvõistlusi või üritusi korraldada!? Saame näha kuidas koostöö laabub ja mida tulevik endas varuks hoiab!

Kohtume Euronicsis!

Joonas74 out…

Rubriigid: Blogi. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.