Pilguheit tulevikku järgmisena Rakveres!

Hei hei mängusõbrad!

Herr Jan Rist Andis oma facebooki lehe kaudu teada järgmist:

“21-24 detsember kõigil Lääne-Virumaa mänguritel hea võimalus tulla ja käed külge lüüa Rakvere Põhjakeskuses Euronicsi kaupluses uue generatsiooni konsoolidele – proovida saab nii XBOX One, kui ka PS4 konsooli koos portsu erinevate mängudega. Küsida infot mängude ja konsoolide kohta. Olen ise kõigil päevadel kohapeal olemas, nii et tulge ja astuge läbi ”

I know, right!?.

Nii et kel jäi Tartus ja Tallinnas võimalus vahele, see saab uuele generatsioonile käed külge lüüa jõululaupäeval ja sellele eelnevatel päevadel.  Nüüd kiirelt valmistuma rakverre sõiduks, kel sõiduvõimalus puudub võib kohe samme seadma hakata.

Ilusat mänguelamust!

 

 

Rubriigid: Üritused. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.