HALO 5 näeb ilmavalgust 2014 aastal!

Hei HALO sõbrad!

Microsoft on nüüd ametlikult kinnitanud, et uus Halo mäng tuleb Xbox One konsoolile kindlasti 2014 aastal. 

 

Kui siiani oli veel selgusetu millal mäng täpsemalt ilmub, siis nüüd saame vähemalt arvestada juba käesoleva aastaga. Täpsemat kuupäeva ei ole veel teada, see selgub tulevikus, spekuleeritakse ikka sinna sügise poole, et pühade käsikäes konsoole müüa. Halo mängu ilmumine ennem pühi peaks nii mõnegi fänni sundima Xbox 360 pealt One peale ümber kolima. Eks ole näha. Imelikul kombel on veel lahtine ka mängu nimi, “Halo Xbox One jaoks” (Halo for Xbox One) on nimi mida Microsoft ise kasutab ja soovitab ka teistel seda teha, sest Halo 5 ei olevat veel päris õige uue märuli kohta öelda. Aga kuna Halo 5 on palju lihtsam ja kiirem öelda siis lükkame Microsofti soovituse kõrvale ja läheme kergema vastupanu teed ja kutsume teda vanaviisi edasi.

Hoiame käe pulsil ja jääme ootama uusi uudiseid.

Joonas74 out…

Rubriigid: Blogi, Halo. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.